Alba Liga bejelentkezés




Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

2013.09.10.Szerző: Alba Liga
Jelentős városi támogatás

Egymillió forinttal támogatja Székesfehérvár Önkormányzata az Alba Ligát.

Aláírták a Városházán azt a támogatási szerződést, melynek értelmében Székesfehérvár Önkormányzata egymillió forintot biztosít az Alba Liga lebonyolítására az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága számára. Székesfehérvár városa, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatósága és Videoton FC is melléállt annak a kezdeményezésnek, hogy megújítsák, stabilabbá, és a csapatok számára olcsóbbá tegyék a nagy hagyományokkal rendelkező fehérvári kispályás labdarúgó-bajnokságot. Az elmúlt hónapok erőfeszítéseinek köszönhetően létrejött új mérkőzés-sorozatra, az Alba Ligára 72 nevezés érkezett. A mérkőzések első, másod- és harmadosztályban zajlanak az új idényben, szeptember 23-tól jövő év tavaszáig.

 

Székesfehérvár Önkormányzata fontosnak tartotta, hogy anyagi hozzájárulást biztosítson az Alba Liga sikeres lebonyolítására. Ma délután, a Városháza nagytermében dr. Cser-Palkovics András polgármester és Schneider Béla, az MLSZ Fejér megyei igazgatója írták alá azt a megállapodást, melynek értelmében a város egymillió forinttal támogatja a kispályás labdarúgó-bajnokságot.

 

Dr. Cser-Palkovics András az eseményen elmondta: „Székesfehérvár a magyar foci fellegvára, rengetegen futballoznak a városban. Az Alba Liga a sikeres jövő egyik záloga. Májusban, amikor körvonalazódott a szervezőmunka, összefogást kértünk, cserébe anyagi hozzájárulást ígértünk. Örömmel nyugtázzuk, hogy ma aláírhattuk a szerződést Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásáról, hiszen meggyőződésünk, hogy a profi futballt a leghatékonyabban az amatőr sport szponzorálásával segíthetjük. Reméljük, hogy a hagyományok folytatásaként színvonalas, jó hangulatú meccsek zajlanak majd az új kispályás bajnokságban.” 

 

Schneider Béla, az MLSZ Fejér megyei igazgatója köszöntőjében kiemelte: „A legnagyobb létszámot rendszeresen megmozgató szabadidősport program a kispályás labdarúgó bajnokság, mely ez évtől az Alba Liga nevet viseli. Az MLSZ grassroots programjához - mely azt célozza, hogy minél többen focizzanak - szorosan kapcsolódik a kispályás labdarúgás. Az Alba Liga kispályás labdarúgó bajnokság, az országban elsőként hivatalos MLSZ rendezvényként szerepel. Ennek megfelelően az MLSZ adta valamennyi előnyt és szervezettséget kihasználjuk a sikeres lebonyolítás érdekében, így a mérkőzés-sorozat mintaként szolgál majd továbbiakban a többi nagyváros hasonló kispályás bajnokságának.”

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon