Alba Liga bejelentkezés
Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

Az Alba Liga bemutatása

A korábban a VLSZ által szervezett fehérvári amatőr kispályás labdarúgó bajnokság megújult formában zajlik 2013 szeptemberétől, három osztályban, alacsonyabb nevezési díjakkal. Az egész országban egyedülálló összefogás keretében Székesfehérvár Önkormányzata, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága és a Videoton FC közösen szervezi a ligát.

Célunk egy olyan bajnokság felépítése volt, amelyben a résztvevő amatőr labdarúgók úgy érezhetik, hogy egy komoly verseny részesei, amelyben profi, kultúrált és igényes körülmények között focizhatnak.

 

Kedvező nevezési díjak, igényes helyszínek
Az Alba Liga szervezésekor alapvető célkitűzés volt többek között a kedvező nevezési díjak kialakítása és az igényes, kulturált mérkőzéshelyszínek kiválasztása. 

Nevezési díj:     120.000 Ft  / szezon     - Főnix Grund, Tóvárosi Általános Iskola

A nevezési díjak minden költséget magukban foglalnak (terembérlet, játékvezetői díjak, engedélyek, stb) , ráadásul a fizetés megkönnyítése érdekében a csapatoknak lehetőségük van részletfizetésre is.

 

Minőségi játékvezetés
Az Alba Liga az MLSZ versenyrendszerébe fog integrálódni, annak részeként fog működni. Mindannyian tudjuk, hogy milyen kiemelt szerepe van a játékvezetőnek még az amatőr mérkőzéseken is. Éppen ezért figyelünk oda arra is, hogy az Alba Liga meccsein – legyen az junior vagy felnőtt – kizárólag érvényes engedéllyel és naprakész ismeretekkel rendelkező játékvezetők fújhassák csak a sípot.

 

Előre rögzített mérkőzés időpontok
Az Alba Liga lebonyolításánál alapvető célkitűzés volt, hogy a mérkőzések már előre ismertetett időpontokban kerüljenek megrendezésre, így a csapattagok számára egyszerűen tervezhetőek a játéknapok. 

 

Letölthető dokumentumok

Versenykiírás 2022-2023 (.pdf formátum)

Civil Társaság Alapítása (.pdf formátum)

A kispályás labdarúgás játékszabályai (.pdf formátum)

A dokumentumok megtekintéséhez Adobe Reader program szükséges. 

 

Kapcsolat:

Honlappal kapcsolatos kérdések és észrevételek: info@albaliga.hu

Igazolással, átigazolással és a menetrenddel kapcsolatos kérések, kérdések: gelencser.tibor@albaliga.hu

Játékvezetéssel kapcsolatos észrevételek: farkas.istvan@albaliga.hu

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon