Alba Liga bejelentkezés




Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

2013.10.16.Szerző: Alba Liga
Volt válogatott játékosokkal erősített a Masterplast

A szerdai Döcös elleni rangadón debütál Fehér Csaba és Juhár Tamás.

Fehér Csaba és Juhár Tamás személyében korábbi felnőtt válogatott labdarúgókkal erősített az Alba Liga első osztályában szereplő Masterplast. A fehérvári kispályás bajnokságban eddig is szerepeltek igazolt, akár első osztályú játékosok is, de ez az első alkalom, hogy válogatottak lépnek pályára. Szerdán 20 órakor kezdődik a Masterplast - Döcös rangadó, külön érdekesség, hogy az ellenfélben futsal-klasszisok és volt NB I-es labdarúgó is játszik, tehát igazi presztízs-csata lesz a Köfém Sportcsarnokban!

 

Juhár Tamás manapság az egyik sporttelevízió szakértőjeként is naponta beszél a futballról, most bizonyíthatja, hogy gyakorlatban sem felejtette el, akárcsak a képen mellette álló Fehér Csaba, aki hosszú évekig profiskodott Hollandiában, BL-mérkőzéseken is játszott. Mindketten a Masterplastot erősítik szerdától, a Döcös ellen persze így sem lesz könnyű dolga csapatuknak. Az ellenfélnél ugyanis a futsal-válogatott kapus Reveland Zoltán véd, de ott van soraikban a Fehérvár Futsal kapitánya, Béres Zoltán vagy a Videoton színeiben korábban NB Ié-ben is bemutatkozó Bobory Balázs. A találkozó szerda este nyolckor kezdődik a Köfém Sportcsarnokban.

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon