Alba Liga bejelentkezés




Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

2014.03.13.Szerző: Alba Liga
Csapatmustra: Pahola Élelmiszer

A csapat COOPE' néven alakult 2010-ben a Polgárdi ifi csapatának tagjaiból.

"2011-ben kezdte meg a csapatunk szponzorálását Pahola Géza, aki kérte nevünket megváltoztatni: Pahola - Élelmiszer Fc-re. Csapatunk tagjai sajnos folyamatosan cserélődtek, de jelenleg is dolgozunk egy állandó mag megszilárdításán. Az idei szezonban én mint csapatvezető egy dobogós hellyel lennék elégedett, még ebben a rettentően nehéz csoportban is. Csapatunk erőssége, hogy egyénileg mindenki jól képzett, de csapatban és összjátékban mégjobbak vagyunk. Én nem szeretek különbséget tenni a játékosok között. Mindenkinek ugyan olyan fontos szerepe van csapatunkban, és ugyan olyan húzóembernek tartok mindenkit! Az új kispályás bajnoksággal személy szerint teljesen meg vagyok elégedve és látom a fejlődést, minden jó úton halad!" - nyilatkozta a csapatvezető Bogó István.

 

A Pahola Élelmiszer csapata jelenleg a III. osztály "C" csoportjának 6. helyén áll 15 ponttal, míg a csapat legeredményesebb játékosa Németh Tibor 18 góllal.

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon