Alba Liga bejelentkezés




Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

2014.11.01.Szerző: Alba Liga
Alba Liga Körkép

Lássuk, hogy állnak az Alba Liga csoportjai a 4. fordulót követően.

Alba Liga I. osztály: A tabellára és az eddig lejátszott mérkőzések eredményeire tekintve jól látszik, hogy kiegyensúlyozottabb és több meglepetést tartogató szezon ez mint a tavalyi. Feltehetőleg a helyszín és a pályaborítás változás más gárdáknak kedvez, de ez nem lehet kifogás a Masterplast és Pasa csapatai számára, akik tavaly a bajnokság első felében végeztek, sőt a Pasa a Főnixben megrendezett Alba Liga Kupán is kifejezetten jól szerepelt. Mindkét feljutó jól állja a sarat, sőt a Pelsotool mutatott játéka alapján a dobogóra is pályázhat. Az I. osztály tavalyi bajnoka és az Alba Liga Kupa győztes, tehát a Döcös és a Bádogos jelenleg fej-fej mellett halad, a Bádogos utolsó mérkőzésén a sokszoros kispályás gólkirály Gál Dániel is hozta a tőle elvárt formát, így egyre veszélyesebb Horváth László csapata.

 

Alba Liga II/A: Ebben a csoportban egyre jobban kezdenek körvonalazódni az erőviszonyok, feltehetőleg két részre fog szakadni a mezőny. Jelenleg a tabella első öt helyét elfoglaló csapatok mindegyik esélyes lehet a bajnoki cím megszerezésére az eddig látottak alapján, de természetesen ehhez a tavalyi bajnok EU-Transportnak is lesz 1-2 szava...

 

Alba Liga II/B: A Textrade és a Városgondnokság versenyfutása jellemzi az csoportot, a két jelenleg még 100%-os csapat a 6. fordulóban fog találkozni egy kiemelten fontos mérkőzésen. A jelenlegi állás alapján meglepő lenne ha az aranyérem sorsa nem ezen két csapat között dőlne el!

 

 

Alba Liga II/C: A "C" csoportban még több csapatnak van elmaradt mérkőzése a fordulóhétből, de az biztos, hogy ezen csoportban van az idei szezon eddigi legnagyobb "negatív meglepetése". Ki gondolta volna, hogy a Mástészta 4 lejátszott meccs után csak 1 ponttal a tabella végén foglal helyet?

 

Alba Liga III/A: Megtört a Kincsesi hegemónia! Talán ez az eddigi legnagyobb hír a csoportból, hiszen az Árpád DSE a 3. fordulóban legyőzte a tavalyi bajnokot. Talán jobb is, hogy nem vállalta a Kincses a feljutást? A csoportot jelenleg két 100%-os csapat vezeti fej-fej mellett, de a 6. fordulóban itt is fontos összecsapás következik, Osztrák Sörház - Árpád DSE.

 

Alba Liga III/B: Ha már említettünk negatív meglepetést, akkor most jöjjön a pozitív! A Harman a tavalyi nem túl fényes szereplése után jelenleg 3/3-al azaz 100%-al holtversenyben vezeti a csoportot a Karsaival és BBB-vel karöltve. Biztosra egyik csapat sem mehet, hiszen a középmezőny csapatai bármikor és bárkitől pontot vagy pontokat rabolhatnak.

 

Alba Liga III/C: Ezen csoportban a legnehezebb messzemenő következtetéseket levonni, hiszen rendezvény és szünet végett több mérkőzést is halasztani kellett a csoportban.

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon